Inzetten
Twitter
Twitter
Er deed zich een fout voor

Oeps, er is een fout opgetreden. Excuses voor het ongemak. Als deze fout blijft aanhouden, aarzel dan niet en vertel het ons.

Er deed zich een cachefout voor

Son en Breugel, dinsdag 21 oktober 2014 - Vandaag was het dan zover voor 13 kinderen en 5 begeleiders van Zorgboerderij de Krakenburg. Op dinsdag 21 oktober brachten ze een bezoek aan de brandweerkazerne.

Na de ontvangst en het stellen van de eerste vele vragen in het instructielokaal werd de groep in twee├źn gedeeld. Groep 1 kreeg een rondleiding door de kazerne en uitleg over de voertuigen terwijl de tweede groep aan de slag ging met het blussen van een brandend huisje.

20141021 155340

Maar voordat dat zover was moest er eerst hard gewerkt worden. Vakkundig werd met behulp van cake en diverse andere snoepsoorten een brandend huisje in elkaar geknutseld waarna het met slagroom (vervanger van drukluchtschuim) geblust kon worden.

Als klap op de vuurpijl werd nog een ritje gemaakt in een echte brandweerauto en werd nog een groepsfoto gemaakt voor de brandweerwagen en brandweerkazerne.

 
Inloggen (leden)Zoeken
Twitter
No tweets found.
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner